jueves, 5 de diciembre de 2013

CASOS

CASOS TRATADOS CON ACUPUNTURA

CASO 1

Després d’un any de separar-me d’una llarga relació de parella, vaig decidir que volia ser mare. Tenia la gran sort de que sóc dona i com a tal podia ser mare soltera.

Vaig començar tots els procediments per inseminar-me.
Jo en aquells moments tenia 38 anys i després de fer-me totes les proves pertinents em varen dir que tot estava correcte, que no tenia perquè tenir cap problema per quedar-me embarassada, que l’única cosa que no els hi feia gaire gràcia era que els meus cicles menstruals ja s’anaven escorçant ( eren de 22 a 23 dies).
Després de 3 inseminacions el resultat va ser de 2 embarassos però cap d’ells va acabar de “quallar”.

Aleshores parlant del tema amb un bon amic em va dirigir a la Durga.
Des de el primer moment que vaig parlar amb ella em va transmetre molta confiança i alhora rebia allò que trobava a faltar dels metges, que escoltessin el meu cos (sense analítiques) , no sé si m’explico.
En tot moment va ser molt clara: -no em podia assegurar que si m’embarassava, els embarassos arribessin a bon terme, però podia preparar el meu cos perquè fos així.
Vaig començar amb les tables de temperatures i les boletes.
Es increïble com el cos respon, al cap de 2- 3 tables els meus cicles menstruals s’anaven allargant fins a 26 dies, això comportava que els meus òvuls els hi donava temps a madurar i a estar més preparats per una bona fecundació. No sé com explicar-vos quina bona sensació tenia al haver aconseguit això i a més a més les regles eren “maques” em sentia que tornava a estar bé interiorment.

Quan vaig començar tot el procediment d’inseminació vaig conèixer un noi increïble, però jo no volia cap relació perquè el més important per mi era portar a terme el meu somni i per ningú ni volia esperar ni renunciar, ja ho havia fet durant masses anys.
Aquest noi, la meva actual parella, ho va respectar i em va acompanyar amb tot el procediment, però quan ja la 3 inseminació no va donar fruit i ja portàvem gairebé un any de relació em va demanar que ell volia ser el pare del meu fill i que volia que ho intentéssim els dos junts.
Mica en mica les tables s’anaven estabilitzant (allò que tècnicament havia de ser) i cada vegada quedava més clar la ovulació.
Vaig ser molt constant i feia els “deures” sempre que tocava, jajaja.

Al cap de 5 mesos em vaig quedar embarassada de la meva nova parella, però quan estava de 10 setmanes vaig perdre el nen.
Totes les il·lusions desapareixen i tens l’ impressió que allò que més desitges al món, no arribarà mai.
Però confiava amb la Durga i el tractament que feia amb ella però sobretot hi creia perquè les gràfiques així m’ho demostraven.

Vaig continuar el tractament i al cap de 4 mesos més vaig tornar a quedar-me embarassada i aquest cop tot va anar PERFECTE.

Tinc una preciositat de nena i ser mare als 40 anys, crec que és el millor que et pot passar.

No tinc més que paraules d’agraïment i crec que seria genial que tots aquest centres de fertilitat tinguessin persones com la Durga per poder complementar-se, però encara molt d’aquest metges són reacis a creure amb aquestes tècniques.

Gràcies Durga

______________________________________________________________________________

Anotaciones:

Éste caso fue muy especial, es una paciente muy implicada y un encanto como persona.
Cuando hicimos el tratamiento, según medicina china había dos factores importantísimos según al medicina china, la tabla de temperatura se elevaba demasiado pronto (la ovulación se daba a dia 9-10 del ciclo), se asocia a un patrón que se llama insuficiencia de yin con calor y luego se elevaba poco y pocos días (era baja y corta), en lenguaje de medicina china el yin no sostiene el yang e implica una debilidad de lo que ellos llaman Riñón ( que no se refiere al órgano material únicamente, sino a un conjunto de funciones interrelacionadas).
Cuando el yin es insuficiente suelen darse escasez o ausencia de flujo elástico a mitad del ciclo, 
En medicina china se describiría como insuficiencia de yin con calor y una debilidad del yang de riñón asociada que se dejaba ver en la segunda mitad del ciclo. Empezamos a tratar de inmediato con acupuntura y plantas chinas -bolitas-, hay que decir que la potencia y concentración de las capsulas de qué disponíamos en aquel momento eran mucho más bajas que las que encontramos ahora, y los tratamientos ahora acortan mucho los plazos, pero lo conseguíamos igual, con un poquito más de paciencia.
Poco a poco la elevación de la temperatura basal se portergó y apareció flujo elástico pero la debilidad del Riñón pide más tiempo, cuando vimos una tabla que mantenía la temperatura los días que se consideran normales se quedó ambarazada.
Ahora tiene una hija preciosa y son una familia encantadora, me hace muy feliz haber podido ayudar a que su sueño se cumpliera, espero que disfruten muchísimo de esta nueva etapa en su vida.

 CASO 2

Jo i la meva parella portàvem una mica més d'un any buscant un embaràs. L'havíem aconseguit en dues ocasions però la implantació no s'havia arribat a realizar correctament. Després d'un temps observant el meu cos, només havia pogut arribat a desxifrar que la meva fase lutea era curta.

LLegint un dia per internet, vaig descobrir que l'acupuntura havia tingut bons resultats en tractaments de fertilitat i vaig trobar el contacte de la Durga,. No m'ho vaig pensar i vaig decidir provar aquesta tècnica. Li vaig portar totes les proves mèdiques de fertilitat que ens havíem realitzat jo i el meu marit i vam decidir començar per fer una gràfica on poguessim controlar la meva ovulació, temperatura basal... Això era un nou món per mi i tenia moltes ganes de provar-ho.

En el moment de la consulta, em trobava gairabé al final del meu cicle i sempre recordaré aquestes paraules de la Durga: Avui treballarem la part de la implantació per si per una casualitat, aquest mes heu fet diana. Això era un divendres, doncs vaig estar tot el cap de semana amb unes punxades als ovaris molt peculiars i un mal al pit molt característic també de les altres ocasions que havia esta embarassada.

Diumenge a la tarda vaig començar a trobar-me malament, com si anés a agafar una grip, la nit també la vaig passar molt malament i vaig estar a punt de fer-me un test d'embaràs pq alguna cosa em dèia que estaba embarassada. Em vaig aixecar a mitja nit i com vaig veure que tacava una miqueta rosat, ho vaig deixar estar. El dilluns al matí tenia febre alta i continuava amb fortes punxades als ovaris. Vaig començar a tacar marronet i podia pensar perfectament que era el principi de la meva menstruació, ja que em tocava per dates, però no sé si va ser per experiències prèvies o perquè era el moment, que vaig decidir fer un test d'embaràs perquè estaba convençuda que estava embarassada.

Quan vaig veure el resultat va ser una sensació molt extranya. No m'ho podía creure que el maiteix dia del test, ja estigués amb pèrdues. De seguida vaig trucar a la doctora i em va dir que em prengués progesterona. A l'hora aproximadament ja em començava a trobar millor, em baixava la febre i a la tarda em feien control a la Quirón.

De seguida em vaig posar en contacte amb la Durga i em va recomanar prendre' m la temperatura als matins i em va aconsellar un tractament antiavortament que no m'ho vaig ni pensar de començar a fer de seguida.

La meva temperatura no era més alta que habitualment per estar embarassada. Va ser a partir que vaig començar a fer aquest tractament d'acupuntura antiavortament que va començar a pujar i sen'ns dubte estic convençuda que va ajudar a fer una bona implantació.

Actualment em queda poc menys d'un mes per conèixer la meva nena i sempre pensaré que no va ser aquella sessió de divendres a la tarda la que va fer que veiés el meu positiu però si la que va fer que els mesos de darrera visqués l'experiència més meravellosa de la meva vida, i deixés que la Núria es quedés amb nosaltres.

Gràcies Durga per la teva professionalitat, generositat i estima que m'has demostrat en tot moment.


Eloisa
______________________________________________________________________________
Éste caso también es muy bonito y fue increíblemente rápido, no me dio tiempo a corroborar con una tabla previa cómo funcionaba su fase lútea, pero con las preguntas que se hacen en una primera visita, ya preveía que el problema era una fase lútea baja y corta, con lo cual la implantación de los embriones puede estar alterada.
Tan pronto como me dijo que estaba embarazada me alegré y preocupé a la vez, puesto que no nos habia dado tiempo a hacer un tratamiento previo, que es lo que intentamos hacer siempre desde la acupuntura, para asegurarnos que el cuerpo esta en las condiciones ideales para sustentar el embarazo y que todas las funciones trabajan correctamente. Nos pusimos manos a la obra y realizamos el protocolo antiaborto y sus temperaturas empezaron a subir, lo cual me tranquilizó y se mantuvieron correctas hasta cruzar la semana 12, a dia de hoy Núria es un bebé precioso.

No hay comentarios:

Publicar un comentario